• OBAVIJEST KORISNICIMA – OBUSTAVA ODVOZA GLOMAZNOG, EE I ZELENOG OTPADA

OBAVIJEST KORISNICIMA – OBUSTAVA ODVOZA GLOMAZNOG, EE I ZELENOG OTPADA

12.06.2019. - 17:46 Grad Rab - Obavijest | Objavio: Admin | pregledano 491 puta

  • Google+

Poštovani Korisnici, obavještavamo Vas kako se i ove godine glomazni, EE i zeleni otpad po narudžbi neće prikupljati u periodu od 15.06. do 15.09. Svi već zaprimljeni zahtjevi za odvoz otpada do navedenog datuma bit će realizirani.

 

Molimo sve Korisnike da poštuju ovu obavijest budući da se otpad koji je prijavljen nakon navedenog datuma neće prikupljati. Također, odlaganje bilo koje vrste otpada na javne površine je zabranjeno i strogo kažnjivo.

 

Zbog velikog obujma posla i porasta broja radnih naloga kroz svibanj i lipanj od 30% u odnosu na isto razdoblje 2018. godine, na realizaciju usluge odvoza glomaznog i zelenog otpada čeka se dva do tri tjedna. Stoga u tom kontekstu molimo sve Korisnike za strpljenje, a djelatnici Dundova će u najbržem mogućem roku prikupiti Vaš otpad i izvršiti uslugu.

 

Korisnici usluge, odnosno domaćinstva, mogu u vlastitom aranžmanu manje količine glomaznog otpada, EE otpada (hladnjaci, štednjaci, televizori – sa svim komponentama) te zelenog otpada, bez naknade, zbrinuti na pretovarnu stanicu  Sorinj.

 

Za sve informacije vezano za gospodarenje otpadom stojimo Vam na raspolaganju te nas možete kontaktirati na telefonski broj 724-742.

 

Samo čisti otok je sretan otok!