• OBAVIJEST O DODJELI BESPLATNIH UDŽBENIKA UČENICIMA OSNOVNE ŠKOLE „Ivana Rabljanina“

OBAVIJEST O DODJELI BESPLATNIH UDŽBENIKA UČENICIMA OSNOVNE ŠKOLE „Ivana Rabljanina“

27.08.2014. - 16:07 Grad Rab - Obavijest | Objavio: Admin | pregledano 2480 puta

  • Google+

PRAVO NA BESPLATNE UDŽBENIKE IMAJU:

  • Polaznici Škole od 1. do 8. razreda sa mjestom prebivališta na području Grada Raba
  • Polaznici Škole čiji roditelji ili skrbnici imaju prebivalište na području Grada Raba

 

PRAVO NA BESPLATNE UDŽBENIKE NEMAJU:

  • Polaznici Škole od 1. do 8. razreda koji pravo na dodjelu besplatnih udžbenika mogu ostvariti putem Centra za socijalnu skrb Crikvenica-Podružnica Rab
  • Polaznici Škole od 1. do 8. razreda koji pravo na dodjelu besplatnih udžbenika mogu ostvariti putem Zakona o pravima hrvatskih  branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji

 

 DODJELA ĆE SE VRŠIT NA SLIJEDEĆI NAČIN:

  1. za roditelje/skrbnike koji su udžbenike kupili putem „interneta“, na način da će račun kupljenih udžbenika, OIB i IBAN žiro računa roditelje ili skrbnika na prvom roditeljskom sastanku predati razredniku / razrednici djeteta.

 Grad Rab će na žiro račun roditelja izvršiti uplatu troškova osnovnih udžbenika koji su na listi obveznih udžbenika osnovne škole „Ivana Rabljanina“ Rab, (bez radnih bilježnica, listova..).

  1. za roditelje koji su udžbenike kupili u papirnicama na Rabu ili van Grada Raba na način da će račun kupljenih udžbenika, OIB i IBAN žiro računa roditelja ili skrbnika na prvom roditeljskom sastanku predati razredniku / razrednici djeteta.

 Grad Rab će na žiro račun roditelja izvršiti uplatu troškova osnovnih udžbenika koji su na listi obveznih udžbenika osnovne škole „Ivana Rabljanina“ Rab, (bez radnih bilježnica, listova..).

 

 „ U SLUČAJU DA STE RAČUN ZA KUPLJENE UDŽBENIKE IZGUBILI, ŠKOLA ĆE VAM NA PRVOM RODITELJSKOM SASTANKU, IZDATI POTVRDU DA VAM DIJETE POLAZI OSNOVNU ŠKOLU „Ivana Rabljanina“ Rab.“

Osnovna škola „Ivana Rabljanina“ Rab će sakupljene podatke sa prvog roditeljskog sastanka dostaviti Gradu Rabu, a Grad Rab Korisnicima (rositeljima/skrbnicima) izvršiti uplatu troškova osnovnih udžbenika na njihov žiro račun. 

 

G R A D    R A B