• Rab Tourist Card
  • Rab Tourist Card

Rab Tourist Card

24.07.2013. - 3:21 Grad Rab - Obavijest | Objavio: Admin | pregledano 3740 puta

  • Google+

Poštovani,

obavještavamo Vas da od petka 14.06.2013. započinje novi projekt pod nazivom “Rab Tourist Card”, a koji je namijenjen upravo Vašim gostima.

U želji da pronađemo način kako dodatno zadovoljiti gosta, a istovremeno promovirati i marketinški potpomognuti u ovom slučaju naše znamenitosti grada i otoka, proizvođače eko i otočnih proizvoda, te naše ugostitelje, osmišljen je projekt “Rab Tourist Card”. Jednostavno rečeno, "Rab tourist card" je kartica koja Vašim gostima omogućava određene pogodnosti u različitim paketima usluga.

Za sezonu 2013. osmišljene su tri vrste kartica.

Rab Tourist Card “Culture” je kartica pomoću koje gosti ostvaruju pravo na povlaštene cijene ulaza u crkvu sv. Marije i riznicu sa moćima sv. Kristofor, zvonik sv. Marije, crkva sv. Ivana, Lapidarium i vidikovac, Udrugu rapskih samostreličara, te posjet Franjevačkom  samostanu sv. Eufemije.

Rab Tourist Card “Eco & Island products” je kartica pomoću koje gosti ostvaruju popust od 7 % na ukupan račun na svim prodajnim mjestima Eko proizvođača; Natura Rab, te u svim prodajnim mjestima proizvođača otočnih proizvoda: Lavanda La Barbara, Lavanda Mare, Pekarnica slastica Vilma i Vinarija Jureša.

Rab Tourist Card “Gastronomy” je kartica pomoću koje gosti ostvaruju popust od 7 % na ukupan račun ostvaren u restoranima: Aco, Astoria, Barbat, Borik, Gonar, Leut, Marco Polo, Vojko, u gostionici Labirint, te Konobi Rab.

Od dana kad gost preuzme karticu, ona vrijedi narednih 5 dana. Uvjet za dobivanje kartice je uredno prijavljen gost. Kartice su besplatne i dostupne u uredima Turističke zajednice grada Raba, na Trgu Municipium Arba 8 i u Poslovnom centru Mali Palit.

Molim Vas da o ovome informirate Vaše goste, te im boravak na našem otoku Rabu učinite što ugodnijim. Za sve dodatne informacije obratite se u urede Turističke zajednice grada Rab, telefonom 724-064, ili na E-mail adresu [email protected]

 

Unaprijed se zahvaljujemo na suradnji,

 

Luka Perčinić
Voditelj marketinga
TZG Raba