• UPISI U POSEBNE PROGRAME ZA DJECU

UPISI U POSEBNE PROGRAME ZA DJECU

08.09.2017. - 16:37 Grad Rab - Obavijest | Objavio: Admin | pregledano 231 puta

  • Google+

Dragi roditelji,

 

tijekom rujna trajat će upisi u posebne programe koji se provode u vrtiću i to: rano učenje engleskog jezika, lutkarsko-scenski program i glazbeni program. U programe se mogu upisati i djeca koja ne pohađaju vrtić.

 

Program ranog učenja engleskog jezika provodi se u suradnji s Udrugom Eduplus s djecom starijom od 4 godine. Cilj programa je razvijati senzibilitet za strani jezik, poticati razvoj govornih sposobnosti i percepcije. Program će se održavati u prostorima Vrtića, a trajat će 90 minuta tjedno. Cijena programa je 150 kn mjesečno.

 

Lutkarsko-scenski program za cilj ima upoznati djecu s lutkarsko-scenskom umjetnošću, razvijati ljubav prema umjetnosti kao i pisanoj i govornoj riječi te podržavati i poticati dječje spontano stvaralaštvo i individualne sposobnosti izražavanja povezanih s lutkarsko-scenskom umjetnošću. Program je namijenjen djeci starijoj od 4 godine, a odvijat će se u prostorima vrtića i trajat će 90 min. tjedno. Voditeljica programa je odgajateljica Snježana Turković. Cijena programa iznosi 150 kn mjesečno.

 

Glazbeni program provodi se s djecom starijom od 4 godine, 90 min. tjedno u prostorijama vrtića. Voditeljica programa je odgajateljica Kristina Holjar. Cilj programa jest razvijati interes za glazbu i želju djece da sudjeluju u glazbenim aktivnostima - da pjevaju, slušaju glazbu, sviraju i plešu, tj. izvode pokrete uz glazbu. Cijena programa iznosi 150 kn mjesečno.

 

Svi programi verificirani su od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Agencije za odgoj i obrazovanje. Ukoliko ste zainteresirani, odnosno ukoliko Vaše dijete ima želju za sudjelovanjem u nekom od programa možete se prijaviti kod pedagoginje u ured ili na broj mobitela 091 644 5203.

 

Dječji vrtić "Pahuljica"