• Prijem za sudionike festivala “Život je lijep”
  • Prijem za sudionike festivala “Život je lijep”

Prijem za sudionike festivala “Život je lijep”

16.05.2019. - 16:40 Grad Rab - Vijest | Objavio: Admin | pregledano 470 puta

  • Google+

U gradskoj vijećnici održan je prijem za organizatore i predstavnike zemalja sudionica međunarodnog Festivala kulture i sporta "Život je lijep".

Tom su ih prilikom ugostili gradonačelnik Nikola Grgurić, direktorica ureda TZG Raba Ivana Matušan i pročelnik UO za opće poslove i društvene djelatnosti Zvonko Puljar-Matić.

Nakon izražene dobrodošlice, dragim je gostima iz Bugarske, Slovačke, Ukrajine, Rusije, Bjelorusije, Latvije, Slovenije, BiH i Hrvatske ukratko predstavljen otok i Grad te njegove posebnosti, nakon čega je druženje nastavljeno u ugodnom razgovoru te razmjeni simboličnih poklona.

Zanimljivo je da je upravo Rab od strane organizatora izabran za domaćina 6. izdanja festivala kojemu je ovo ujedno i prvo gostovanje u Hrvatskoj, a budući da ih je Rab osvojio na prvu, očekujemo nastavak suradnje i ubuduće.

Nakon jučerašnjeg svečanog otvaranja Festivala sve zainteresirane očekuju još tri dana kulturno - sportskih događanja namijenjenih osobama starije životne dobi, te njihovog predstavljanja tradicije i običaja.