• RAB DOMAĆIN FINALNOG IZBORA KRALJICE JADRANA 2019.
  • RAB DOMAĆIN FINALNOG IZBORA KRALJICE JADRANA 2019.
  • RAB DOMAĆIN FINALNOG IZBORA KRALJICE JADRANA 2019.
  • RAB DOMAĆIN FINALNOG IZBORA KRALJICE JADRANA 2019.
  • RAB DOMAĆIN FINALNOG IZBORA KRALJICE JADRANA 2019.

RAB DOMAĆIN FINALNOG IZBORA KRALJICE JADRANA 2019.

17.06.2019. - 18:09 Grad Rab - Vijest | Objavio: Admin | pregledano 660 puta

  • Google+

Na dan finalnog izbora, u nedjelju 16. lipnja, u Maloj gradskoj vijećnici upriličen je prijem za organizatore i 12 kandidatkinja izbora Kraljice Jadrana 2019.

 

Riječ je o izboru kojemu je otok Rab domaćin već 10. godinu zaredom, te će se po prvi puta održati na Trgu sv. Kristofora iliti Varošu.

 

Nakon službene dobrodošlice, gradonačelnik Nikola Grgurić je djevojkama predstavio otok i Grad Rab upoznavši ih s općim podacima, ali i s posebnostima koje ga čine jednim od najljepših jadranskih otoka.


U ime organizatora domaćinu se na gostoprimstvu i podršci zahvalila predsjednica direkcije Kraljice Hrvatske, gđa. Natalija Brkić, nakon čega je uslijedilo predstavljanje kandidatkinja, među kojima je i Rabljanka Maja Lončarević.

 

Gradonačelnik je svima poželio puno uspjeha na natjecanju, kao i u daljnjem životu te poručio kako se nada da će im Rab ostati zauvijek u posebnom sjećanju, kako zbog samog izbora, tako i zbog novostečenih prijateljstava te ljepota otoka zbog kojih će se iznova vraćati.

 

Spektakularni finalni izbor za Kraljicu Jadrana 2019. održan je u večernjim satima na Trgu sv. Kristofora, pred brojnom kako domaćom, tako i stranom publikom.

 

Prestižna titula najljepše pripala je prekrasnoj Rabljanki Maji Lončarević, koja trenutno završava prvu godinu studija na Veleučilištu VERN u Zagrebu.

 

Prvom princezom proglašena je Michele Salome Kursar iz Pule, a druga princeza je Lara Ivezić iz Rijeke. Titulu kraljice fotogeničnosti odnijela je Martina Dovođa, kraljica medija ove godine je Petra Meglaj dok je za kraljicu osobnosti okrunjena Nadina Spahić, a Tanja Žanić nova je kraljica elegancije.

 

Publiku su kroz program vodili poznati urednik i tv voditelj Mario Sedmak i prekrasna mlada voditeljica Elena Jung. Djevojke su prošetale pistom u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama te u kupaćim kostimima, a za dobru zabavu i za glazbeni dio večeri pobrinuli su se grupa "Colonia" i članice plesne skupine Megablast.

 

Novoj Kraljici Jadrana 2019. pobjedničku lentu stavio je član žirija, gradonačelnik Raba Nikola Grgurić, dok joj je krunu predala bivša kraljica Hrvatske Danijela Gračan koja je prije 19 godina, jedina s ovih prostora, ponijela titulu Kraljice Svijeta.

 

Veselo je bilo i na nakon izbora priređenom afterpartyju u Lounge baru „Royal“, na kojem se novoizabrana Kraljica Jadrana Maja Lončarević po prvi puta predstavila javnosti te prerezala Rapsku tortu.

 

Finalni izbor Kraljice Hrvatske 2019. koji će se održati početkom prosinca 2019. u Rovinju u Hotelu Lone.