• Svečano otvoren bazen Grand hotela Imperial
  • Svečano otvoren bazen Grand hotela Imperial
  • Svečano otvoren bazen Grand hotela Imperial
  • Svečano otvoren bazen Grand hotela Imperial

Svečano otvoren bazen Grand hotela Imperial

24.07.2013. - 0:57 Grad Rab - Vijest | Objavio: Admin | pregledano 2763 puta

  • Google+

U četvrtak je svečano otvoren bazen Grand hotela Imperial čime je poznata terasa ovog hotela dobila novu vizuru i dozu eksluzivnosti koju taj hotel i zaslužuje. Sve uzvanike je pozdravio generalni direktor Vlado Miš koji je izrazio zadovoljstvo da je ova investicija teška 8 milijuna kuna unatoč vremenskim neprilikama napokon završena. Ovo je objekt koji je toliko nedostajao ovom hotelu jer se ovime dobilo uz 300 metara kvadratnih vodenog prostora (unutrašnji i vanjski bazen) napravilo se i sunčalište, wellnes, nova parkirna mjesta, uređena je i prilazna cesta do hotela, ponosno je naglasio Vlado Miš te dodao da su ove godine uložili 35 milijuna kuna u turističku sezonu što je Imperial uvrstilo među deset vodećih investitora u turizmu.

Također u četvrtak je bilo i otvorenje autokampa San Marino čije uređenje ide u smjeru da se sljedeće godine dobiju četri zvijezdice. Ulaganjem smo dokazali da firme u većinskom državnom vlasništvu ne samo da se mogu konsolidirati bez otpuštanja  nego mogu i voditi razvojnu politiku, rekao je na kraju svog pozdravnog govora Vlado Miš. 

Svima okupljenima obratio se i pomoćnik turizima Robert Pende koji je čestitao Imperialu na uspješno završenom projektu.  Nakon pomoćnika turizma okupljenima se obratila i gradonačelnica Grada Raba Rosanda Krstinić- Gušćić koja se također pridružila čestitkama Imperialu i rekla da oni mogu biti primjer kako pripremati i voditi projekte te da su ovim projektima napravili dva važna iskoraka za ovu turističku sezonu te se nada kako će se sve uloženo i vratiti putem uspješne turističke sezone.