• TRADICIONALNI PRIJEM ZA DUGOGODIŠNJE PRIJATELJE, PREDSTAVNIKE RADIONICA RABSKE FJERE

TRADICIONALNI PRIJEM ZA DUGOGODIŠNJE PRIJATELJE, PREDSTAVNIKE RADIONICA RABSKE FJERE

30.07.2019. - 18:11 Grad Rab - Vijest | Objavio: Admin | pregledano 449 puta

  • Google+

 

U petak, 26. srpnja gradonačelnik Nikola Grgurić sa svojim je suradnicima tradicionalno primio predstavnike radionica prijateljskih gradova i radionica koje svojim dugogodišnjim sudjelovanjem obogaćuju i upotpunjuju Rabsku fjeru.

 

Prijemu su ovom prilikom nazočili predstavnici Montegiardina, Dubrovačkih trombonjera, Kočevja, Koengsbrunna, Federazione balestrieri Sammarinesi te Il Convito Musicale, dok su se pored gradonačelnika u ulozi domaćina našli i predsjednik GV Grada Raba Željko Peran, zamjenik gradonačelnika Denis Deželjin, direktorica ureda Ivana Matušan i marketing manager u TZ-u Luka Perčinić te pročelnici gradskih upravnih odjela.

 

Budući da je riječ o dobro znanim prijateljima, druženje je proteklo u dobrom raspoloženju i opuštenom i vedrom ozračju tijekom kojeg su se izmjenjivali dojmovi sa spektakularnog otvaranja Fjere, a svi su se složili da organizatori i brojni sudionici, njih više od 700 na stotinjak radionica, zaslužuju velike pohvale za pripremu i realizaciju ove, poprilično zahtjevne manifestacije.

 

Gradonačelnik je još jednom zahvalio svima na vjernosti i dugogodišnjem sudjelovanju u Fjeri što ju čini jedinstvenom ne samo na Jadranu i u Hrvatskoj već u Europi i svijetu, te nastavku njegovanja doista bliskih prijateljskih odnosa, koji iz godine u godinu sve više jačaju i otvaraju vrata novim zajedničkim suradnjama i projektima, te im je kao znak pažnje uručen simboličan poklon, originalni rapski proizvod, Grb Rabske fjere kao trajni podsjetnik.

 

Zahvale su pritom upućene svim sudionicima budući da su oni ti koji zajednički čine Rabsku fjeru, tim više što sudjelovanje svakog pojedinca ili grupe iziskuje veliki trud i odricanje.