Select Page

S velikim zadovoljstvom najavljujemo humanitarnu večeru s renomiranim chefom Jožefom Oselijem, koja će se održati u hotelu Padova na Rabu.

 

Naime, javnosti je poznato kako je Slovenija pretrpjela znatne štete i tragedije uslijed poplava koje su je zadesile, a makar malu pomoć želi pružiti chef Oseli, koje je inače član WACS – a (Svjetske kulinarske federacije) i WCWB – a (World Chefs Without Borders), ali i dugogodišnji suradnik Imperial Riviere i Valamar Riviere.

 

Sama kulinarska manifestacija će se održati u četvrtak, 28. rujna u 19 sati, u hotelu Padova na Rabu, a u isto vrijeme održat će se i aukcija umjetnina uz prigodni glazbeni program. Program se održava pod pokroviteljstvom Grada Raba, uz marketinšku podršku Turističke zajednice grada Raba te logističke pomoći Imperial Riviere i Valamar Riviere, koji će kompletna sredstva od večere u cijelosti donirati onima kojima je to najpotrebnije.

 

Donacija za večeru iznosit će 30 eura po osobi, a prijave i rezervacije se mogu napraviti na recepciji hotela Padova na broj telefona +385 51 724 544 ili na e-mail [email protected].

 

Broj ulaznica je ograničen na 100, stoga požurite s prijavom!

0