Select Page

Grad Rab u suradnji s Veleučilištem PAR iz Rijeke poziva sve zainteresirane na besplatni program cjeloživotnog obrazovanja „Izrada i provedba projekata financiranih iz EU fondova“.

 

Program je u potpunosti financiran kroz odobreni vaučer Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kojipredstavlja financijski instrument dodjele javnih sredstava za obrazovanje odraslih. Vaučer mogu koristiti sve nezaposlene i zaposlene osobe s navršenih 15 godina života koje nisu u sustavu redovitog obrazovanja, koje se ne nalaze u sustavu visokog obrazovanja i znanosti te koje nisu korisnicimirovine prema općem propisu kojim se uređuje mirovinsko osiguranje, a njegovom dodjelom osiguravaju stjecanje potrebnih vještina za razvoj karijere, zapošljavanje ili zadržavanje radnog mjesta.

 

Program se provodi redovitom nastavom u trajanju od 165 sati (teorijski dio nastave 65 sati i vježbe100 sati), dva do tri puta tjedno u poslijepodnevnim satima, a održat će se u slučaju prijave dovoljnogbroja kandidata. Molimo sve zainteresirane da se prijave pod naslovom „Obrazovanje“ i dostave podatke (ime i prezime, mail adresa i telefon) na adresu e-pošte [email protected] najkasnije do petka, 15. ožujka 2024. godine.

 

Više detalja možete pronaći na poveznici: https://par.hr/cjelozivotno-obrazovanje/.

0