Select Page

Ovogodišnji Najljepši otočni advent donosi novosti za sve koji ga kane posjetiti, tako u doba pametnih telefona i najljepšeg razdoblja u godini, djeca i odrasli imaju mogućnost doživjeti rapski Advent i digitalno!

 

Radi se o jednostavnom sustavu koji se pokreće putem skeniranja QR koda koji ćete pronaći na odabranim lokacijama, bez potrebe za instaliranjem aplikacije. Skeniranjem QR koda pokrećete web aplikaciju sa digitalnom kartom koju koristite za potragu 3D animiranih likova Adventa.
Po dolasku na lokaciju korisniku se putem virtualne stvarnosti i korištenjem kamere mobitela u stvarnom prostoru i vremenu prikazuju 3D animirani Božićni likovi. Svaki 3D animirani lik korisniku daje zagonetku koju mora riješiti da bi dobio novu lokaciju sve dok na zadnjoj ne pronađe Djeda Božićnjaka. 

 

Korisnik ima mogućnost fotografiranja sa svim 3D animiranim božićnim likovima što će zasigurno uvelike veseliti roditelje s djecom, ali i sve one koji imaju božićnog duha.

 

Pozivamo vas da posjetite slijedeće lokacije Najljepšeg otočnog adventa i potražite QR kodove s božićnim likovima:

  • kod Turističke zajednice grada Raba (ishodišna točka, QR kod potražite na sklopivoj oglasnoj ploči koja će se nalaziti ispred TIC-a TZG Rab ili u izlogu)
  • Kaldanac
  • Park Dorka
  • Ispred crkve Uznesenja BDM
  • kod bunara na Varošu
  • kod velikog božićnog drvca na trgu Muicipium Arba

 

Svoje najbolje fotografije šaljite na [email protected], a top 10 objavit ćemo u lokalnim medijima. Prva 3 mjesta dobit će i slatku nagradu organizatora Najljepšeg otočnog adventa!

 

Sretna potraga!

0