Select Page

Jučer je u Centru Gervais u Opatiji održana svečana sjednica Skupštine Obrtničke komore Primorsko-goranske županije na kojoj su tradicionalno dodijeljena priznanja zaslužnim obrtnicima, a jedno od njih preuzeo je Rabljanin Marijan Perčinić.

 

Na prijedlog Udruženja obrtnika Rab, nagrada „Vrijedne ruke“ od strane Obrtničke komore Primorsko-goranske županije dodijeljena je i Marijanu Perčiniću, ribaru i turističkom djelatniku, obrtniku s 20 godina staža, članu i predsjedniku ceha za ribarstvo i akvakulturu UO Rab, a ovom prilikom nagradu mu je uručio gradonačelnik Nikola Grgurić.

 

Marijan Perčinić posebno se istaknuo u području ribarstva, gdje se uključio u postizanje što kvalitetnijih uvjeta rada za ribare, a bitno je spomenuti kako je uz suradnju s Lučkom upravom Rab ilokalnom samoupravom radio na projektu i realizaciji projekta ribarske luke Rab koja je dovršena 2022. godine. Također, radi na projektu obnove Rapske ribarnice u suradnji s lokalnom samoupravom i udrugom Lagur Tramuntana te na projektu „P(o)drži rapskog ribara“ u suradnji s udrugom „Komin“.Svojim zalaganjem za što kvalitetnije poslovanje obrtnika konstantno doprinosi radu i razvoju turizma i cjelokupnog obrtništva.

 

Ovim putem zahvaljujemo Udruženju obrtnika na nominaciji i čestitamo g. Marijanu Perčiniću na izuzetno vrijednom i zasluženom priznanju!

 

Foto/Obrtnička komora Primorsko-goranske županije

0