Select Page
Turistička zajednica grada Raba ušla je u treću godinu projekta IQM Destination Rab, projekt koji uključuje integralno upravljanje kvalitetom u destinaciji.
Mjerenjem online reputacije poslovanja, kvalitete usluge i proizvoda dionika destinacije, turistička zajednica stvara preduvjete za upravljanjem destinacijom. U mjerenju kvalitete vodi se briga da se sveobuhvatno sagledaju komentari i mišljenja gostiju za uslugu/proizvod koji rapski dionici pružaju.
Tako je 2022. godine za destinaciju Rab sveukupna ocjena kvalitete, na osnovi mjerenja 206 dionika u turizmu te prikupljenih 20357 recenzija, iznosila 89/100.
Iako je četrdesetak dionika pristupilo projektu, mnogi izvrsni dionici u destinaciji nisu formalno ispunili pristupnicu. Iz tog razloga su mjereni svi koje je Turistička zajednica predložila, analizirala se kvaliteta i napravio se za svakoga pojedinačni godišnji izvještaj.
Onima koji su mjereni, a koji su zadovoljili minimum od 80/100, biti će dodijeljen certifikat izvrsnosti u četvrtak 23.3.2023. u Kinu Rab s početkom u 18:00 sati. Certifikate će uručiti predsjednik TZG Rab, gdin Nikola Grgurić i direktorica TZG Rab gđa Ivana Matušan, a o projektu će više reći direktorica tvrtke Feel IQM, gđa Đurđica Šimičić.
Iako je dodjela predviđena za nagrađene, ona je otvorenog tipa, te svi oni koji su zainteresirani za ulazak u klub izvrsnosti, ili tek žele poslušati više o projektu, Turistička zajednica grada Raba poziva da im se pridruže.
Nakon dodjele ste pozvani na druženje uz domjenak u predvorju Kina.

0