Select Page

Molimo sve vozače da za vrijeme trajanja Adventa, na relaciji od Varoša do Nove rive, parkiraju svoja vozila isključivo na označenim parkirnim mjestima, uz preporuku parkiranja na okolnim parkiralištima koja su u ovo blagdansko vrijeme besplatna.

 

Parkirališta na kojima se do 1.1. 2024. godine neće vršiti naplata parkiranja:

“Palit 1 – Brdo”, “Palit 2 – Veterinarska”, „Palit 3 – Ambulanta“, i „Palit 5“ (ulično parkiralište iza zgrade PP Rab).

Napominjemo da u istom periodu vozači NE PARKIRAJU svoja vozila na Novoj rivi u svrhu neometanog prometovanja božićno – novogodišnjeg vlakića kojega možete besplatno koristiti kao prijevozno sredstvo na relaciji Sportska dvorana Rab – Nova riva.

 

OBAVIJEST O POSEBNOJ REGULACIJI PROMETA NA BADNJAK I SILVESTROVO

Također Vas obavještavamo o posebnoj regulaciji prometa na Badnjak i na Silvestrovo, na relaciji parkiralište Slavija – Nova riva u periodu od 8 do 13 sati, zbog održavanja tradicionalnih programa u organizaciji Grada Raba, Pučkog otvorenog učilišta i Turističke zajednice Grada Raba, uz napomenu da isto vrijedi za Silvestrovo od 20 sati na dalje zbog održavanja novogodišnjeg koncerta.

 

U srijedu, 27.12. i u petak, 29.12.2023. godine zbog održavanja koncerata TBF-a i Ante Gela promet će se na istoj lokaciji regulirati u periodu od 20 do 22 sata.

 

Hvala svima na suradnji i osiguravanju prolaska našim interventnim službama!

0