Select Page

Na prvi dan škole, gradonačelnik Nikola Grgurić i pročelnik Denis Deželjin pridružili su se tradicionalnom dočeku prvašića koji su za nove školarce na školskom dvorištu pripremili stariji učenici sa svojim učiteljicama.

Uz pjesmu, recitacije i puno smijeha i veselja, novopečenim učenicima dobrodošlicu su poželjeli i ravnateljica Anamari Šarin sa suradnicama te gradonačelnik.

Pored najljepših želja koje im je uputio i poželio u ovom, nesumnjivo jednom od najljepših životnih perioda, gradonačelnik je sa zadovoljstvom naglasio kako ga posebno veseli što će napokon sva djeca moći pohađati nastavu u jednoj, jutarnjoj smjeni i na taj način imati više vremena za učenje, druženje i slobodne aktivnosti, i ono najbitnije, dodatno vrijeme provedeno s obitelji.

Ove godine u prvi razred krenulo je ukupno 52 djece, i sva će djeca nastavu pohađati u jutarnjoj smjeni, a na školskim ih je klupama dočekala edukativna slikovnica “Hrvatska za djecu”, kao simboličan poklon Grada.

Dragi prvašići, želimo vam puno znanja, novih prijateljstava i tolerancije u školskim danima, kao i svim ostalim učenicima, kako u osnovnoj, tako i u srednjoj školi, njihovim učiteljicama, profesoricama i profesorima te svim djelatnicima škola!

0