Select Page

Nakon dvije pandemijske godine, kvarnerski su turistički profesionalci dočekali povratak održavanja Kvarnerskog dana turizma. Isti je održan 9.12. u opatijskom hotelu Royal, a bila je to prilika da Turistička zajednica PGŽ -a dodijeli priznanja turističkim profesionalcima Kvarnera. 

I ove je godine Rab osvojio vrijedna priznanja. Destinacija grad Rab ove je godine ovjenčana priznanjem za doprinos razvitku turizma Primorske-goranske županije i za osvojenu nagradu Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategoriji Najuspješnija destinacija nautičkog turizma. Priznanje je primila direktorica TZG Rab, gđa Ivana Matušan.

Drugo važno priznanje dolazi na Rab djelatniku Imperial Riviere d.d. gdinu Žarku Plješi, kao najboljem konobaru, a koji je dobio i priznanje na državnoj razini.

Kvarnerskim laureatima su čestitali Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice (HTZ), Zlatko Komadina, predsjednik TZ Kvarnera, te Irena Peršić Živadinov, direktorica TZ Kvarnera.

Čestitke gdinu Žarku Plješi na dvostrukom priznanju (nacionalnom i regionalnom) upućuje i Turistička zajednica grada Raba!

0